Tamplarie Alukoenigstahl

Soluții pentru umbrire montate la interior

Jaluzelele interioare de la Warema oferă protecție solară clasică și practică de calitate. Ele ne permit să controlăm lumină incidentă și gradul de strălucire.

Pentru atmosfera din spațiile de locuit, jaluzele interioare pot fi un element important al decorațiunilor interioare. Pe lângă accentele vizuale date de culoare și formă, ele oferă protecție ridicată a intimității și față de radiația solară excesivă. Acest lucru are o influență pozitivă și asupra climatului interior. 

Jaluzele verticale

Jaluzelele interioare verticale de la Warema reprezintă un sistem de umbrire elegant, potrivit pentru încăperi cu zone deschise de mari dimensiuni. Ele oferă designul potrivit pentru toate gusturile și stilurile de mobilier.

Jaluzele orizontale

Jaluzelele interioare orizontale Warema reglează continuu incidenţa luminii soarelui și controlează luminozitatea camerei. Designul lor impecabil face ca aceste jaluzele să fie un element de design flexibil, care satisface orice gust.

Există jaluzele interioare cu forme speciale, acționate de motoare de 24 V sau 230 V care pot fi acționate, comod, de la distanță.

Jaluzele blackout

Oricât de plăcută ar fi lumina soarelui, uneori vrei să scapi de ea. Cu sistemele Warema blackout, puteți păstra cu uşurinţă soarele în exterior în cele mai importante momente. Este posibil să le atașați atât pe verticală pe ferestre, fie pe orizontală pe plafoane.