Tamplarie Alukoenigstahl

PRODUSE PREMIUM PENTRU PROIECTE DE CALITATE

Impresionează în planificare, design și construcții

În calitate de creator de clădiri, dumneavoastră proiectaţi lumea în care trăim. Sunteți un expert, un designer și un vizionar. Impresionaţi cu ideile dumneavoastră. Uneori creaţi spectaculos, alteori extrem de pragmatic.

Întotdeauna cu dorința de a vă bucura de libertatea creativă, fără a trebui să renunțați la fiabilitatea proiectării. La rândul lor, clienții dumneavoastră cer exact aceleaşi lucruri. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de opțiuni demne de încredere. La noi primiți acest lucru.

PRODUSE ALUKÖNIGSTAHL

Alegeți una din categoriile de produse de mai jos, pentru a vedea mai multe detalii despre produsul care  interesează.

Sisteme de siguranță

Clădiri inteligente

Sisteme de ventilație

Sisteme de umbrire

TESTIMONIALE

Quasar Industries SRL
Quasar Industries SRL
Read More
Am colaborat cu Alukönigstahl pentru calitatea superioara a produselor si a solutiilor tehnice superioare altor sisteme.
Al-promt
Al-promtDragos Stan
Read More
Apreciez sistemul complet (accesorii şi profile), precum şi consultanţa tehnică oferită în alegerea soluţiilor.
SC WERU KLASS SRL
SC WERU KLASS SRLIng. Marian Vochin, partener.
Read More
De ce preferăm Alukönigstahl? Pentru inteligenţa reciprocă necesară în colaborare; Calitatea produselor; Feed-back constructiv.
SC MicroMega SA
SC MicroMega SA
Read More
Motivele pentru care noi alegem Alukönigstahl sunt experienţa (know-how-ul), accesabilitatea informaţiilor, logistica şi interesul în favoarea clientului.
Alfamet Steel System  Director
Alfamet Steel System Director
Read More
La Alukönigstahl am apreciat mereu calitatea , varietatea şi detaliile bine puse la punct ale produselor. Aş adăuga logistica şi asistenţa tehnică drept motive pentru care colaborăm mereu cu plăcere.
Lipoplast
LipoplastDirector de dezvoltare
Read More
Noi alegem Alukönigstahl pentru calitate, sistemele bine concepute, software şi documentaţie tehnică bine pusă la punct.
Consol Engineering
Consol Engineering
Read More
Am ales sa colaborăm cu Alukönigstahl datorită calităţii întregului sistem de control al proiectului, de la proiectare la exploatare.
SC X-PERT Aluminiu SRL
SC X-PERT Aluminiu SRL
Read More
Cel mai mult apreciem calitatea produselor. De asemenea, Alukönigstahl ne oferă o multitudine de soluţii, atât pe partea de profile cât şi de accesorii + programul de calcul - foarte facil şi rapid de accesat.
Previous
Next

BROȘURA

Nu ştiţi de unde să începeţi?

Am pregătit pentru dumneavoastră broşura “Acasă cu Schüco”, care vă va ajuta să rămâneţi la curent cu oferta noastră de produse. Aflaţi informaţii preţioase despre design, montaj sau mentenanţă.

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU ALUKÖNIGSTAHL!

Încă din prima zi, am considerat că este datoria noastră să le oferim clienților noștri cele mai bune soluții, cele mai bune produse și servicii. Putem spune azi că experiența și cooperarea dintre departamentele noastre facilitează îndeplinirea misiunii Alukönigstahl de a îmbunătăți calitatea vieții românilor. Aflați mai multe despre valorile noastre și modul nostru de lucru pentru a vă oferi soluţii complete pentru cele mai exigente construcții.

CONECTAŢI-VĂ CU ALUKÖNIGSTAHL!

Ne bucurăm să vă ştim aproape!

Obiectivul nostru este să îmbunătățim viețile românilor cu ajutorul produselor noastre premium. Reţeaua de parteneri zonali vă oferă siguranța că veţi primi întotdeauna produse de calitate care să se potrivească proiectului dumneavoastră, indiferent de mărimea lui.
Contactaţi-ne astăzi și un partener local autorizat vă va transmite o ofertă.