Tamplarie Alukoenigstahl

Previous slide
Next slide

Suntem pregătiți pentru a construi conform standardului nZEB?

Clădiri cu consum de energie aproape zero – aceasta e traducerea acronimului nZEB și reprezintă un standard de construcție devenit obligatoriu și în România din 2021.  Desigur, nu trebuie să ne gândim la o clădire care funcționează fără energie, așa ceva nu este (încă) posibil. Acum vorbim despre clădiri care au consum redus de energie ( datorită soluțiilor eficiente energetic alese) și care, în același timp cea mai mare parte a energiei folosite este produsă din surse regenerabile, local, sau în apropiere. 

Soluții pentru anvelope de clădiri eficiente energetic

Pentru că locuința dvs. este extrem de importantă.

Cu ferestrele și ușile de la Schüco, experimentați libertatea de design până la ultimul detaliu. Fie că sunt din aluminiu, PVC-U sau oțel – ne concentrăm pe calitate, inovație și durabilitate. Prin partenerii noștri, producători de tâmplărie, produsele noastre sunt disponibile în toată țara și îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește confortul, designul, securitatea și funcționarea ireproșabilă, de lungă durată. 

Ventilația clădirilor înseamnă mai mult decât un simplu schimb de aer. Este vorba de protecția durabilă a structurii clădirii, de menținerea valorii proprietății și de utilizarea eficientă a energiei. Dar, mai presus de toate, este vorba despre sănătatea și starea dumneavoastră de bine.

Ferestre din profile de aluminiu Schüco

Ferestrele permit vederea din interiorul unei clădiri spre exterior. Acestea asigură o incidență corectă a luminii și, în același timp, creează suficientă intimitate. Cerințele de design sunt la fel de importante ca și funcționalitatea unei ferestre. Fie că este vorba de o construcție nouă sau de o renovare, ferestrele Schüco sunt disponibile în mai multe adâncimi de bază, într-o gamă largă de tipuri de deschidere și cu componente practice de confort.

Dacă vreți să răspundeți cerințelor noului standard nZEB  la noi veți găsi fereastra potrivită pentru fiecare aplicație.

 

Caracteristici generale

 • stabilitate mecanică foarte bună 
 • eficiență energetică
 • manevrare ușoară, feronerie foarte fiabilă 
 • o paletă extrem de largă de finisaje 
 • durată mare de viață și întreținere simplă

Ferestre Schüco AWS 75.SI+

Sistemul de ferestre Schüco AWS 75.SI+ (Super Insulation) cu izolație termică ridicată stabilește un nou standard de izolare termică pentru ferestrele din aluminiu – fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul și designul. Lățimea vizibilă îngustă a profilului asigură o transparență maximă, garantându-vă spații de locuit și de lucru deosebit de luminoase și inundate de lumină.

 • Izolație termică excelentă: valori Uf de 0,92 W/(m2K)
 • Rezistență la efracție de până la RC 3
 • Lățimea vizibilă minimă de 91 mm

Ferestre Schüco AWS 90.SI+ - izolare termică maximizată

Fereastra din aluminiu Schüco AWS 90.SI+ (Super Insulation) este o fereastră cu un grad ridicat de izolare termică –  la nivelul casei pasive.

 • Izolație termică unică: valoare Uf = 0,71 W/(m2K)
 • Rezistență la efracție până la RC 3
 • Lățimea vizibilă cea mai mică : 99 mm

Ferestre Schüco AWS 90 AC.SI - fereastra silențioasă

Zgomotul din oraș nu este doar deranjant, ci reduce calitatea vieții și, dacă este expus în mod constant, poate duce la îmbolnăvire.  Dilema constantă: închideți ferestrele pentru izolare fonică sau deschideți ferestrele pentru ventilație cu poluare fonică.

Soluția: o fereastră acustică care poate fi deschisă pentru ventilație, lăsând zgomotul enervant al traficului în exterior.

AWS 90 AC.SI este un sistem de ferestre care rezolvă această dilemă. Este extrem de potrivit pentru clădirile aflate într-un mediu zgomotos. Sunt cea mai bună soluție pentru dormitoarele cu ferestre la  stradă, cu acest sistem de ferestre pot fi ventilate natural, fără a fi deranjate de zgomotul traficului.
Cu sistemul nostru de ferestre AWS 90 AC.SI, acest lucru înseamnă:

 • Ventilație naturală cu izolare fonică
 • Izolație termică excelentă
 • Ferestre cu deschidere oscilo-batantă

Sisteme de ventilație descentralizată

Un climat interior sănătos este unul dintre cei mai importanți factori pentru bunăstarea personală a oamenilor. Prin urmare, o ventilație regulată și suficientă este foarte importantă – iar calitatea aerului furnizat din exterior joacă un rol central. Soluțiile integrate de la Schüco oferă o estetică remarcabilă.

Schüco VentoTherm Twist

Circulația constantă a aerului este sănătoasă. Pentru a se asigura că economisește și energie, Schüco VentoTherm Twist are o rată de recuperare a căldurii de până la 80%. Spre deosebire de ventilația normală, pierderea de căldură poate fi redusă semnificativ – o economie clară care are un efect pozitiv asupra certificatului energetic.

Protecția împotriva curenților de aer, a insectelor și a polenului este asigurată de un filtru de aer proaspăt de clasă F7, care nu numai că îi ajută pe cei care suferă de alergii să răsufle ușurați. Iar în ceea ce privește izolarea fonică, sistemul asigură, de asemenea, că ceea ce ar trebui să rămână afară rămâne afară.

Controlul optim al senzorilor reglează climatul interior, permițându-i sistemului Schüco VentoTherm Twist să reacționeze în mod complet automat la sarcina camerei respective.

Schüco VentoTherm Asonic

Lipsa zgomotului și o bună calitate a aerului sunt esențiale pentru condiții sănătoase de viață și de muncă. Cu sistemul de ventilație integrat în fereastră Schüco VentoFrame Asonic, care a fost dezvoltat de Schüco în colaborare cu Renson, aerul proaspăt intră, în timp ce zgomotul rămâne afară.

Diferite variante de unități pentru o planificare individuală și eficientă
Funcție anti-revers pentru o circulație a aerului fără curenți de aer
Izolare fonică optimă datorită izolației integrate


Găsiți partenerul local Alukönigstahl!

Indiferent dacă renovați sau construiți o casă nouă, trebuie să beneficiați de consultanță, pentru a fi siguri că veți lua cea mai bună soluție. Acest lucru vă scutește de costuri ridicate și, în același timp, vă oferă certitudinea că vă veți bucura de noua dvs. casă, de noile ferestre sau de noua ușă de intrare pentru mulți ani de acum încolo.