Tamplarie Alukoenigstahl

UŞI DE INTRARE

Libertate de proiectare cu cele mai înalte standarde de calitate

Ușa de intrare nu oferă doar acces direct spre interiorul unei case, ci oferă și o primă impresie asupra locuinței. Ușile de intrare Schüco combină designul atemporal cu cel mai înalt grad de securitate, izolare termică, etanșeitate și durabilitate. Practic, nu există limite pentru creativitate – pot fi realizate chiar şi uşi de dimensiuni foarte mari.

Sistemul de uși Schüco AD UP (Aluminium Door Universal Platform) combină fiabilitatea funcțională cu designul modern, de înaltă calitate. Fie că este vorba de o ușă de intrare rezidențială sau de o ușă comercială cu grad mare de utilizare, principiul construcției speciale care utilizează un profil cu 5 camere oferă atât stabilitate, cât și toate condițiile tehnice necesare pentru un sistem inteligent de uși.  Cele două variante constructive, profile cu adâncimi de 75, respectiv 90 mm, permit realizare unor uși care să se adapteze cerințelor specifice de eficiență energetică.

Schüco AD UP 75

Proprietăți excelente de izolare combinate cu stabilitate ridicată – sistemul de uși Schüco AD UP 75 cu o adâncime de bază de 75 mm oferă o fiabilitate funcțională ridicată pentru toate cerințele din clădirile rezidențiale de lux și cele comerciale. 

În funcție de elementele de izolare termică folosite, se vor obține valori diferite de etanșeitate și coeficient de transfer termic, pentru uși realizate cu profile cu aceiași adâncime.

Sistemul de uși Schüco AD UP 75 se combină perfect cu sistemele Schüco de control acces și de comunicare cu ușa.

 

Schüco AD UP 90

Proiectat pentru a satisface cele mai exigente dorinţe în construcții rezidențiale și comerciale: sistemul de uși Schüco AD UP 90 este foarte stabil cu o adâncime de bază de 90 mm și se bazează pe o structură de profil simetrică cu 3 semiprofile.

Datorită geometriei speciale a profilului, cu un conținut ridicat de aluminiu, sistemul garantează fiabilitate funcțională atât pentru ușile rezidențiale, orientate spre design, cât și pentru ușile destinate construcțiilor comerciale cu trafic ridicat.

Descoperă mai multe produse

consultând oferta noastră completă.