Tamplarie Alukoenigstahl

Sisteme de siguranţă Jansen

Sistemele de siguranță Jansen răspund cerințelor obiective (cum ar fi protecția împotriva incendiilor, efracţiilor, focurilor de armă sau exploziilor), precum și a nevoilor mai subiective (claritate, luminozitate, orientare etc.). Dintre sistemele nou dezvoltate, enumerăm:

» Sistem de faţadă cu rezistenţă la efracţie: Vizual identic cu peretele-cortină VISS standard, designul VISS RC4 nu divulgă nicio rezistență la efracție vizibilă. Acest lucru permite îndeplinirea diferitelor cerințe de construcţie într-un mod omogen.

» Ușile din oțel și oțel inoxidabil cu rezistență mecanică ridicată sunt perfecte pentru clădirile cu trafic intens, cum ar fi școli, spitale, centre sportive și centre comerciale.

» Uşile multifuncţionale Jansen îndeplinesc toate cerințele unei nevoi crescute de securitate și oferă un design modern pentru căile de de evacuare. Ușa antipanică este soluția optimă pentru clădiri cu trafic intens, cum ar fi aeroporturi, stadioane sportive, spitale sau școli. Este, de asemenea, perfectă pentru clădirile cu risc de efracție, cum ar fi magazinele de bijuterii sau băncile.

Descoperă mai multe produse

consultând oferta noastră completă.