Tamplarie Alukoenigstahl

AUTOMATIZĂRI PENTRU FERESTRE ȘI UȘI GLISANTE

Confort la superlativ și siguranță maximă

Când vorbim despre ferestre și uși glisante Schüco, inovațiile se regăsesc în detalii. Avem acum la dispoziție nenumărate tehnologii noi, și folosindu-le, o mulțime de funcții și soluții sunt disponibile prin atingerea unei simple taste. De exemplu, deschiderea și închiderea ferestrelor, aerisirea automată a camerelor sau acționarea pe bază de senzori a sistemelor de umbrire și de protecție la orbire.

Pentru un plus de confort și securitate, ferestrele și ușile glisante Schüco pot fi controlate, individual, prin conectare în sistemul de management al clădirii și pot reacționa la condițiile de mediu. Sistemele de acționare sunt ascunse în profiluri, și, deși sunt invizibile, asigură o temperatură plăcută în interior, contribuind astfel la starea de bine a rezidenților.

TipTronic SimplySmart – Senzori meteo integrați ce închid automat ferestrele

Cu feroneria mecatronică Schüco TipTronic SimplySmart, este nevoie doar de apăsarea unei taste pentru deschiderea și închiderea unei ferestre sau chiar a unor elemente glisante mari și grele. În plus, dacă se strică vremea, senzorii meteo integrați comandă închiderea automată a tuturor ferestrelor. Tehnologia de acționare silențioasă este ascunsă în profil.

Ferestrele și ușile glisante se deschid automat, fiind acționate de comenzi date de senzori sau la atingerea unei taste pe o tabletă sau smartphone, ori manual, acționând mânerul sau un comutator. Astfel, cu Schüco TipTronic SimplySmart, se pot programa cicluri de aerisire, iar posibilitatea de deschidere mai largă a ferestrelor în poziția de ventilare, scurtează timpul de aerisire și conduce la reducerea efectivă a costurilor cu energia.

Descoperă mai multe produse

vizitând oferta noastră completă.