Tamplarie Alukoenigstahl

AUTOMATIZĂRI PENTRU UȘA DE INTRARE

Maxim de confort și siguranță

Astăzi, casele inteligente încep de la ușa de intrare – cu sistemul Schüco Door Control System (DCS). Schüco DCS este un sistem modular unic de gestionare a comunicării cu ușa și pentru controlul accesului. Acesta combină confortul și securitatea cu cea mai recentă tehnologie și designUL sofisticat, fiind în același timp foarte ușor de utilizat.

Schüco DCS SmartTouch este dotat cu tot ce aveți nevoie pentru o zonă de intrare sigură, într-un singur modul: control acces fiabil, cameră, sonerie, vedere nocturnă și senzor de luminozitate. De asemenea, este echipat cu cea mai recentă tehnologie, astfel încât puteți configura numărul locuinţei sau puteți conecta telefonul smartphone prin intermediul aplicației Schüco.

Schüco DCS SmartTouch poate fi operat foarte ușor prin intermediul ecranului tactil.

Puteți să controlați sistemul de interfon și de la distanță, prin intermediul smartphone-ului. Acest lucru vă permite să accesați camera și sistemul audio în orice moment și să vă protejați eficient împotriva potențialelor spargeri. Pentru configurarea personalizată a modului de control acces Schüco DCS SmartTouch, utilizați aplicația Schüco specializată. Utilizatorii autorizați pot introduce apoi numărul casei și codul PIN personal.

• Camera: Rezoluție Full 1080p HD cu deschidere de 140° pentru o rază ideală de detectare

• Vedere nocturnă: cea mai înaltă calitate video chiar și în condiții de lumină slabă

• Ecran tactil: afișaj de 4.3″ pentru o utilizare ușoară

• Accesați intrarea cu telefonul smartphone când sunteți pe drum

• Sisteme compatibil: utilizați aplicația Schüco DCS SmartTouch atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele Android.

Schüco BlueCon – O nouă tehnologie pentru acces fără cheie, controlată de smartphone-ul dumneavoastră

Modulul pentru control acces Schüco BlueCon vă permite să deschideți ușa prin intermediul telefonului. La fel, și încuierea ușii este extrem de ușor de controlat prin simpla apăsare a unui buton în aceeași aplicație. Folosind funcția de deblocare automată, ușa se deschide de la sine chiar și atunci când smartphone-ul este în buzunar, iar conexiunea dintre broasca electrică și smartphone se stabilește în câteva secunde prin Bluetooth.

Acest lucru nu are niciun efect negativ asupra aspectului ușii de intrare, deoarece modulul BlueCon este ascuns și aproape invizibil în interiorul ușii, pe toc, fiind astfel protejat și împotriva intemperiilor.

Descoperă mai multe produse

vizitând oferta noastră completă.