Tamplarie Alukoenigstahl

FERESTRE DESIGN

Ferestre bloc ce oferă un grad ridicat de transparență

Ferestrele bloc de la Schüco permit crearea de designuri elegante cu transparență maximă. Lățimile vizibile ale feței sunt posibile, începând de la 67 mm, folosind cercevele ascunse, îndeplinind în același timp cele mai înalte cerințe de izolare termică. Acest lucru evidențiază perfect caracterul suplu al ferestrelor din aluminiu și formează un cadru extrem de îngust pentru suprafețe vitrate mari și transparente.

Schüco AWS 75 PD.SI – element mobil care îndeplinește toate cerințele arhitecturale

Cu noile ferestre Schüco AWS 75 PD.SI, Schüco oferă în premieră un element mobil cu cele mai mici lățimi vizibile la interior și exterior, realizate până acum de un producător de ferestre, care răspunde celor mai pretențioase cerințe arhitecturale actuale.  

Ferestrele Schüco AWS 75 PD.SI sunt coplanare, garniturile sunt abia vizibile, suprafața de sticlă este maximizată, iar lățimile vizibile ale profilelor sunt identice pentru elementele mobile și pentru câmpurile fixe.

Schüco AWS 70 ST.HI – un sistem cu soluții variate

Seria Schüco AWS 70 ST.HI este un sistem modern și performant. Cerințele energetice sunt realizate cu un sortiment variat de profile și detalii cosntructive bine gândite. Pornind de la profilul de toc de 70 mm, există numeroase variante pentru soluții cu design special. Aspectul special al ferestrelor Schüco AWS 70 ST.HI este util pentru clădiri clasice. 

Schüco AWS 75 BS.SI+ – design suplu ce oferă transparență maximă

Cu valorile sale remarcabile de izolare termică și designul fără cercevele vizibile, sistemul de ferestre bloc Schüco + (Block System Super Insulation) îndeplinește cele mai înalte cerințe de eficiență energetică și arhitecturală cu cea mai mare transparență posibilă.

Descoperă mai multe produse

vizitând oferta noastră completă.