Tamplarie Alukoenigstahl

FERESTRE STANDARD

Ferestre pe care te bazezi

Ferestrele standard Schüco arată foarte bine din punct de vedere al designului. Pot avea aspect clasic sau forme diverse, într-o bogată paletă de culori. Posibilitatea de a realiza ferestre cu design divers personalizat conferă fiecărei clădiri un stil particularizat, care durează mai mult decât orice modă.

Stabilitate ridicată, eficiență energetică, valoare crescută a casei, o gamă de finisaje pentru suprafețe, lățimi vizibile mici ale profilelor, acționare ușoară, întreținere minimă și o durată mare de viață. Cu ferestrele standard de la Schüco creați o calitate a vieții – pentru toată viața.

Schüco Aluminiu AWS 90.SI+ – Izolare termică maximizată

Fereastra din aluminiu Schüco AWS 90.SI+ (Super Insulation) este o fereastră cu performanțe de izolare termică la nivel de casă pasivă.

·         Izolare termică unică : valoarea Uf = 0.71 W/(m2K)

·         Rezistență la efracție până la RC 3

·         Lățime vizibilă de la 99 mm

Schüco Aluminiu AWS 75.SI+ – izolare termică superioară, robust și potrivit  în orice situaţie

Sistemul pentru ferestre cu izolare termică superioară Schüco AWS 75.SI+ (Super Insulation) stabilește un nou standard pentru performanțele de izolare termică a ferestrelor din aluminiu – fără compromisuri legate de ușurința de utilizare sau design. Lățimea vizibilă redusă permite mărirea suprafeței vitrate, ceea ce garantează spații de locuit și de lucru deosebit de luminoase.

·         Izolare termică superioară : valoarea Uf = 0.92 W/(m2K)

·         Rezistență la efracție până la RC 3

·         Lățime vizibilă de la 91 mm

Ferestre din PVC Schüco LivIng Alu Inside – soluția perfectă pentru economie de energie

Utilizarea tehnologiei unice de rulare a profilului din aluminiu face din Schüco LivIng Alu Inside un sistem de profil cu izolare termică remarcabilă. Un avantaj decisiv al sistemului PVC-U cu izolare maximă este materialul din interiorul sistemului de profil – un aliaj de aluminiu de înaltă calitate. Suprafața lustruită reflectă un procent mare din radiația termică.

·         Sistem de ferestre ce atinge nivelul de izolare termică pentru casă pasivă cu valori Uf de până la 0.79 W/(m²K)

·         Sistem de garnituri centrale cu trei niveluri de drenaj continuu pentru o protecție maximă împotriva vântului, frigului și umezelii

·         Adâncime de bază mărită pentru securitate sporită și rezistență la efracție

Schüco PVC-U CT 70 – Sistemul universal de ferestre

Ferestrele din PVC-U din seria Schüco CT 70 au izolare termică ridicată și accesorii versatile, cu linii clasice, lățimi vizibile ale profilului înguste și o izolare fonică foarte eficientă. Ferestrele Schüco CT 70 sunt disponibile cu două niveluri de etanșare continuă.

·         Izolare termică bună: valori Uf de la 1,2 la 1,5 W / (m²K)

·         Libertate de proiectare datorită alegerii dintre două secțiuni (Classic și Rondo)

·         mare varietate de culori și opțiuni de design

Descoperă mai multe produse

vizitând oferta noastră completă.