Tamplarie Alukoenigstahl

UŞĂ DE TERASĂ FĂRĂ BARIERE

Pentru astăzi. Pentru mâine. Pentru clădiri cu un viitor luminos.

Clădirea ce integrează lipsa barierelor demonstrează o capacitate de previziune. Toate elementele fără bariere din casa dumneavoastră permit ca spațiul de locuit să fie utilizat în mod independent – în mare măsură fără niciun ajutor. Oferim soluțiile potrivite pentru acest lucru. 

Ușile de terasă fără bariere de la Schüco se deschid și se închid ușor și sunt facil de traversat. Crearea unei tranziții fără bariere între interior și exterior include şi un spațiu destinat deplasării prin fața ușii și accesul continuu.

Ușile de balcon Schüco fabricate din aluminiu se mândresc, de asemenea, cu un prag de nivel zero, fără pericol de împiedicare, asigurând o tranziție perfectă către terasa sau balconul dumneavoastră.

Schüco LivIng – Noua generație pentru uși din PVC

Sistemul din PVC Schüco LivIng este un sistem inovativ de profile cu 7 camere, care a fost conceput ca un sistem Twin, cu garnitură de bătaie sau cu garnitură mediană. Ușile din sistemul de PVC Schüco LivIng pot fi construite cu panel de ușă încastrat sau aplicat peste cercevea.

Schüco AWS 90.SI+ – Izolare termică maximă

Fereastra din aluminiu Schüco AWS 90.SI+ (Super Insulation) este o fereastră ce oferă izolare termică ridicată, până la nivel de casă pasivă.

·         Izolare termică unică: valoare Uf = 0,71 W / (m2K)

·         Rezistență la efracție până la RC 3

·         Lățimea minimă vizibilă a feței de 99 mm

Schüco AWS 75.SI+ – Izolare termică ridicată, sistem robust și potrivit pentru utilizare universală

Sistemul de ferestre Schüco AWS 75.SI + (Super Insulation), ce oferă izolare termică ridicată, stabilește un nou standard în termoizolația ferestrelor din aluminiu – fără a compromite ușurința de utilizare sau designul. Lățimile vizibile înguste asigură transparență maximă, ceea ce garantează că spațiile de locuit și de lucru vor fi scăldate în lumină.

·         Izolare termică remarcabilă: valoare Uf = 0,92 W / (m2K)

·         Rezistență la efracție până la RC 3

·         Lățimea minimă vizibilă de 91 mm

Descoperă mai multe produse

vizitând oferta noastră completă.