Tamplarie Alukoenigstahl

Aveți nevoie de lumină naturală dar fără să vă orbească, în biroul dvs. de acasă, astfel încât să puteți lucra eficient?  Doriți un sistem de protecție solară flexibil care să vă protejeze și intimitatea? Plănuiți o seară de film acasă, dar dimineața? Jaluzelele venețiene exterioare WAREMA pot fi reglate pentru a lăsa să intre cantitatea de lumină necesară în fiecare moment al zilei, pentru fiecare activitate. În plus,  jaluzelele venețiene exterioare de la WAREMA au multe alte caracteristici interesante : soluții pentru situații de colț, protecția  integrată împotriva căderii VisioNeo, intimitate vizuală sporită cu ProVisio, șinele de ghidare Minimax cu aspect filigranat, lamelele imprimabile, protecția integrată împotriva insectelor și polenului. Iar pentru acționare, sunt disponibile kitul de retragere de urgență și de alimentare cu energie electrică, motorul de terasă super-rapid și multe altele.

Jaluzele exterioare WAREMA

Jaluzele venețiene clasice

Jaluzelele venețiene exterioare de bază pot fi integrate în aproape orice fațadă. Este potrivit pentru utilizare atât la clădiri noi, cât și la renovări. Datorită selecției de culori și geometrii diferite ale lamelelor, vă veți bucura de o libertate creativă deplină pentru designul dumneavoastră. Jaluzelele venețiene exterioare de bază sunt disponibile fie cu ghidare pe cablu, fie cu ghidaj pe șină.

Jaluzele venețiene exterioare montate deasupra ferestrei (top-mounted)

Aceste jaluzelele se pot folosi atât pentru clădiri noi cât și pentru renovări . Ele se montează pe fereastră cu un sistem de prindere și intstalează în golul de fereastră. Datorită dimensiunilor compacte ale jaluzelelor , acestea pot fi utilizate chiar și pentru ferestre de dimensiuni mici și medii. Diversele culori și geometrii ale lamelelor permit multă libertate creativă pentru designul acestora.

Dimensiuni maxime ( L x Î): 4000 x 4000 mm 

Jaluzelele pot fi ghidate pe șină sau pe cablu. Ambele variante sunt stabile la vânt și se integrează elegant în designul fațadei.

Jaluzele exterioare cu casetă front-mounted

Aceasta este o soluție ideală pentru renovări. Caseta jaluzelei poate fi rectangulară, semi-rotundă, sau poate fi tencuită, fiind astfel complet ascunsă. Lamelele pot avea diverse forme și culori și se pot alege în funcție de aspectul dorit.

Jaluzelele vă vor proteja de căldura torida a soarelui și vă va proteja intimitatea.

Dimensiuni maxime posibile ( L x Î): 4000 x 4000 mm.

Dacă se dorește, caseta jaluzelei poate integra și plasă de țânțari. Acționarea se poate face motorizat.

Jaluzele exterioare asimetrice

Aceasta este cea mai personalizată  construcție pentru jaluzele exterioare.  Au fost proiectate pentru a umbri suprafețe vitrate cu forme neregulate, cu înclinație de la 5 la 52 grade. Ele se pot combina perfect cu cu jaluzele exterioare clasice.

Dimensiuni maxime posibile ( L x Î): 2510 x 3900 mm, suprafața maximă posibilă este de 7 mp.

Jaluzele exterioare autoportante

Aplicații versatile
Jaluzelele venețiene exterioare autoportante oferă o serie de aplicații versatile. În acest caz, șinele de ghidare sunt prinse pe caseta jaluzelelor, care nu este nevoie să fie fixată pe fațadă. În funcție de stilul dorit, panourile de acoperire se montează fie deasupra șinelor de ghidare, fie între șinele de ghidare.

Dimensiuni maxime posibile (L x Î): 4000 x 5000 mm, dar suprafața maximă permisă este de 13 mp.