Tamplarie Alukoenigstahl

Storurile și ferestrele merg împreună ca soarele și vara. Fie că sunteți în căutarea unui sistem de protecție împotriva soarelui arzător, sau că doriți să economisiți energie sau aveți nevoie de o protecție eficientă împotriva intrușilor, aveți de unde alege. Rulourile exterioare WAREMA  oferă cea mai bună protecție a intimității și realizează controlul asupra luminii care intră în camere.  În plus, imbunătățesc eficiența energetică a proprietății dvs. și, astfel, cresc în mod durabil valoarea acesteia.

Rulourile exterioare sunt o soluție viabilă atât pentru construcții noi cât și pentru renovări.

Rulouri exterioare WAREMA

Rulouri top-mounted

Rulourile exterioare top mounted de la WAREMA sunt disponibile în diferite variante constructive.  Se montează în partea superioară a ferestrei, iar caseta și fereastra sunt instalate împreună în golul existent – o soluție ideală atât pentru renovări cât și pentru clădiri noi. La exterior poate rămâne vizibil un panou de plastic alb sau un panou din aluminiu vopsit în aceeași culoare cu tâmplăria. Sau caseta poate fi complet integrată în fațadă. În plus, există și ca sistem complet, cu plasă de insecte integrată. Asigură o izolare termică suplimentară. 

Dimensiuni maxime ( L x Î): 3500 x 3500 mm

Rulouri exterioare front mounted

Rulouri front mounted de la  WAREMA pot fi integrate în fațadă fără să fie vizibilă caseta sau pot fi utilizate ca elemente optice decorative, atât pentru construcții noi , cât și pentru renovărea celor vechi.  

Rulorile front mounted pot fi echipate suplimentar cu plase contra insectelor. Iar paleta coloristică este extrem de diversă. 

Dimensiunile maxime depind de varianta constructivă, suprafața maximă a unui rulou poate fi între 7 -10 mp. 

Rulouri exterioare asimetrice

Aveți ferestre cu forme neregulate? Rulourile asimetrice de la Warema rezolvă umbrirea și pentru aceste modele de ferestre. Cutia ruloului se montează deasupra ferestrei iar ruloului alunecă pe șine de ghidare.
Rulourile se livrează în forma dorită, dar formele posibile pot avea un unghi între 10-45°
Dimensiuni maxime posibile ( L x Î): 2500 x 3000 mm, dar nu mai mult de 5,5 mp pentru un rulou asimetric.
Acționarea se face motorizat.

Vreți să aflați mai multe despre rulourile exterioare de la WAREMA?