Tamplarie Alukoenigstahl

Sisteme de umbrire Schüco

Maxim de confort și siguranță

Sistemele de umbrire Schüco protejează rezidenții și utilizatorii împotriva soarelui puternic, îşi aduc aportul la utilizarea eficientă a luminii naturale, dar au şi un aport important la eficienţa energetică a anvelopei unei clădiri.

Soluţiile Schüco de umbrire se integrează perfect cu ferestrele şi faţadele noastre. Ceea ce le oferă arhitecţilor şi proiectanţilor o gamă largă de posibilităţi individuale.

De la sistemele de umbrire exterioară din aluminiu, la sistemele umbrire exterioară din material textil, până la sistemele de umbrire interioară şi la sticla care se umbreşte la atingerea unui singur buton, toate soluţiile noastre au design divers şi sunt uşor de montat.

Schüco AB ZDS (Aluminium Blind ZIP Design Screen)

Schüco AB ZDS (Aluminium Blind ZIP Design Screen) este un sistem textil de umbrire stabil la vânt, complet integrat în sistemele de ferestre și fațade Schüco. Ghidajul ZIP asigură un aspect neted al țesăturii și o funcționalitate optimă, chiar și cu încărcături mari de vânt. Gama largă de tipuri de țesături și opțiuni de culoare oferă AB ZDS un design individual și, în funcție de selecție, un nivel ridicat de transparență.

Schüco Integralmaster

Schüco Integralmaster este un sistem de rulou interior fără casetă și ghidaje laterale. Acest lucru înseamnă că montajul Schüco Integralmaster este practic invizibil în fereastră.

Varianta electrică a Schüco Integralmaster este acționată cu motor SMI de 24 V CC. Aceasta permite utilizarea optimă a condițiilor de iluminare, reducând totodată efectul de orbire. 

Descoperă mai multe produse

vizitând oferta noastră completă.