Tamplarie Alukoenigstahl

Sisteme de umbrire Warema

Trendul către suprafețe de sticlă tot mai mari face ca protecția solară să fie esențială. Pe timpul verii, protecția solară reduce încălzirea camerelor și pe timp de iarnă reduce gradul de răcire a acestora. 

Produsele pentru umbrire montate la exterior de la Warema creează o atmosferă optimă de iluminare în orice moment al zilei și permit o utilizare perfectă a luminii de zi.

Jaluzele exterioare Warema

Cu jaluzelele exterioare de la Warema, putem oferi o utilizare ușoară a luminii de zi pentru o eficiență energetică maximă și o atmosferă cu adevărat confortabilă.

Unghiul reglabil individual al jaluzelelor asigură o cantitate potrivită de lumină naturală, protejând în același timp împotriva ochilor curioși. Prin eliminarea a până la 85% din căldura incidentă, sunt eliminate costuri de climatizare (temperatura interioară se poate reduce cu 10ºC), se poate folosi sticlă clară în locul sticlei colorate foarte scumpe, scade necesarul de lumină artificială și se reduce semnificativ consumul de energie electrică.

Rezultatul este un loc de muncă mai sănătos și un mediu de viață mai bun.

Rulouri Warema

Arhitectura de astăzi este concentrată în jurul unor concepte precum economisirea de energie şi asigurarea unui climat interior optim.

Ele sunt la fel de importante în cazul construcţiilor noi, precum şi în renovarea clădirilor vechi. În astfel de situaţii, rulourile Warema oferă soluţia perfectă pentru izolaţia termică şi fonică. În acelaşi timp, nu este neglijat nici aspectul siguranţei, atât de important pentru o clădire modernă. Rulourile pot fi integrate în interiorul faţadei sau sunt utilizate ca elemente de decor.

Marchize ZIP

Marchizele verticale Warema de tip ZIP sunt un sistem de protecție solară elegant și funcțional, pentru fațade verticale și ferestre cu suprafață mare. Ele oferă protecția necesară împotriva radiației solare, pentru păstrarea unei temperaturi plăcute în încăperi. Datorită designului sofisticat, se potrivesc perfect pentru aproape orice concept de fațadă. Din acest motiv, marchizele verticale sunt eficiente atât pentru case private, cât și în clădiri comerciale. Sistemele AKS Warema ZIP sunt stabile la o înălțime de până la 25m și pot acoperi 18m2 pe bucată (lățime maximă 6m).