Tamplarie Alukoenigstahl

UȘI PLIANTE

Securitate la superlativ

Ușile pliante Schüco sunt rezultatul îmbinării dintre stil și siguranță, respectiv eleganță și durabilitate. Sistemul de glisare din oțel inoxidabil permite manevrarea fără efort a cercevelelor de mari dimensiuni, până la 3 m înălțime și 100 kg greutate. Se pot plia în interior sau în exterior, fiind foarte versatile. Proporția mare dintre suprafața de sticlă și lățimea vizibilă a profilului permite o conexiune invizibilă între interior și exterior, cu multă lumină naturală, pe tot parcursul anului.

Ușile pliante de la Schüco și Jansen permite deschiderea completă a pereților vitrați. Foile mobile pot fi pliate rapid și ușor în pachete cu lățimi reduse. Elementele mobile realizate cu profile zvelte din aluminiu sau oțel cu lățimi vizibile mici sunt rezistente și fiabile. Ușile pliante pot avea aplicații diverse și pot fi utilizate pentru compartimentări interioare sau pentru exterior.

ASS 70 FD – Sistem de uşi pliante cu izolare termică deosebit de bună, cu o varietate mare de tipologii și etanșeitate la apă excelentă

Cu sistemele pliante neizolate sau izolate Schüco ASS 70 FD se pot găsi soluții pentru o multitudine de cerințe. În plus, există variantă constructivă cu prag plat, pentru acces fără bariere, care poate fi foarte util, de exemplu în magazine. Pentru confort suplimentar, se poate insera într-unul din elemente  o cercevea oscilobatantă.

 

·         Variantă de deschidere în colț de 90 °

·         Opțiune de prag plat izolat

·         Alte opțiuni: broască magnetică cu mâner plat

·         Profil suplimentar pentru compensarea abaterilor de planeitate

·         Operare ușoară și confortabilă

·         Soluție de succes pentru clădiri comerciale și rezidențiale de lux

Perete pliant Jansen Janisol – este bazat pe sistemul izolat termic Janisol și are o implementare flexibilă

Pereții plianți Janisol sunt construiți pe baza sistemului de profile din oțel izolate termic Janisol și oferă flexibilitate la utilizare: pentru compartimentări interioare sau pereți exteriori. Sistemul permite deschidere spre interior sau spre exterior. Profile din oțel suple dar rezistente cu lățimi vizibile înguste sunt utilizate pentru realizarea unor vitraje pliabile stabile, rezistente și durabile.

·         Elemente pliabile din oțel cu rame sudate pentru pereți rezistenți, stabili în timp

·         Cele mai mici lățimi vizibile au ca efect transparență maximă

·         Poate fi utilizat la exterior sau pentru compartimentări interioare

·         2 până la 6 cercevele pot fi operate manual

·         Funcționare silențioasă

·         Cercevele cu înălțime maximă de 3000 mm

Descoperă mai multe produse

consultând oferta noastră completă.