Tamplarie Alukoenigstahl

Orice proiect nou ia acum în considerare teme precum protecția împotriva supraîncălzirii, protejarea intimității, eliminarea efectului de orbire, toate acestea fiind corelate și cu designul. Marchizele pentru ferestre de la WAREMA, realizate din țesături rezistente la intemperii, într-o mare varietate de culori, rezolvă toate aceste probleme. Sistemele de ghidaj sunt stabile și rezistente în timp, garantând astfel funcționalitatea pe termen lung.

Pentru renovări, marchizele pentru ferestre pot fi o soluție excelentă, fiind ușoare, iar din punct de vedere vizual, ele pot adăuga atractivitate oricărei construcții, cu jocuri de culoare.

Marchize WAREMA pentru ferestre

Marchize verticale cu ghidaj pe șine

Marchizele pentru ferestre ghidate pe șine sunt un sistem de umbrire  rentabil, din material textil, cu țesătură care se înfășoară și se desfășoară pe un tambur. Pânza este ghidată în șinele de ghidare cu ajutorul șinei de capăt (rămâne un spațiu între țesătură și ghidare).  Țesătura este adăpostită într-o cutie din aluminiu extrudat, compactă, care se livrează în diferite forme, această soluțiie fiind potrivită atât pentru clădiri noi cât și pentru renovări și modernizări. 

Soluția constructivă este stabilă la vânt, iar gama largă de culori disponibile pentru țesături lasă o mare libertate creativă.

Dimensiuni maxime ( L x Î): 3000 x 3000 mm.

Marchize verticale cu ghidaj pe cablu

Marchizele cu ghidaj pe cablu sunt o soluție rentabilă de umbrire. Materialul textil este rezistent la intemperii, asigură umbrire și permite o bună vizibilitate spre exterior/ Se strânge pe un tambur aflat într-o cutie din aluminiu.  Ghidajul cu cabluri tensionate asigură o deplasare fiabilă și lină a pânzei de marchiză, este extrem de subțire și economisește spațiu.  

Dimensiuni maxime ( L x Î): 3000 x 3000 mm.

Marchize EasyZip pentru ferestre

O varietate de forme și dimensiuni diferite ale cutiilor fac din marchizele montate în fața ferestrelor un element de design interesant pe orice fațadă. Datorită ghidajului easyZIP, marchiza poate acoperi suprafețe mari de sticlă și este extrem de stabilă la vânt. Ghidarea țesăturii direct în șina de ghidare elimină fantele laterale de lumină. Șina de ghidare extrem de subțire permite ca sistemul de umbrire să fie integrat în mod optim în orice fațadă de clădire – fie că este montat direct, fie că este autoportant sau se montează sub tencuială.
Dimensiuni maxime posibile ( L x Î): 6000 x 6000 mm.

 

Vreți să aflați mai multe despre marchizele pentru ferestre de la WAREMA?