Tamplarie Alukoenigstahl

Pergolele WAREMA aduc un farmec în plus oricărei case, creând noi spații protejate, cu atmosferă unică. Veți fi feriți de soare, de ploaie sau de priviri indiscrete. Fie că este vorba de un balcon, o terasă sau o seră, fie că modernizați o casă sau construiți de la zero – pergola WAREMA se va potrivi perfect și va fi extrem de utilă.

Pergole WAREMA

Pergole Perea P 40

Pergolele Perea P40 sunt sisteme textile de umbrire a soarelui rezemate pe stâlpi de susținere. Pânza este rulată și desfășurată pe un tambur și este întinsă pe o șină de ghidare – cu formă dreaptă sau curbă.

Pe lângă formă, culoare și design, pergola Perea poate fi personalizată în mod individual, în funcție de dorințele dvs., cu accesorii perfect coordonate, cum ar fi iluminarea cu LED-uri. Astfel veți avea un sistem de umbrire cu o ambianță cu totul specială.

Lățime maximă: 6500 mm

Adâncime maximă: 7000 mm

Vreți să aveți mai multe informații despre pergolele Perea de la WAREMA?

Pergole cu casetă Terrea

Marchizele cu casetă Terrea  sunt sisteme textile de umbrire care se  rulează  pe un tambur aflast  într-o casetă dreptunghiulară închisă. Se extinde cu ajutorul unor brațe articulate. Este recomandat  pentru balcoane și terase de dimensiuni mici și medii.

Acest design a fost recunoscut ca valoros și a fost premiat cu Red Dot Design Award 2016.
Caseta protejează în mod optim țesătura și brațele articulate ale marchizei. Construcția stabilă garantează, de asemenea, o fixare sigură.

Vreți să aveți mai multe informații despre marchizele Terrea de la WAREMA?