Tamplarie Alukoenigstahl

Oare o ușă este doar o ușă? Nu chiar. Există motive întemeiate pentru a alege acum o ușă glisantă: aceasta poate crea o continuitate între interior și exterior, oferind maximum posibil de lumină naturală pentru o tâmplărie. Datorită profilelor cu lățimi vizibile reduse la minimum și ramelor invizibile, ascunse în zidărie, ușile glisante oferă cea mai bună vedere posibilă spre exterior. Oricine își dorește încăperi aerisite, inundate de lumină, va aprecia suprafețele mari de sticlă și deschiderile pe care doar ușile glisante le permit. Apropo de spațiu – și interiorul beneficiază de asemenea: pentru că locul care ar fi fost ocupat în interiorul încăperii de ușile clasice, batante este de domeniul trecutului. În plus, ușile glisante moderne sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, atât vara, cât și iarna: pur și simplu țin afară căldura și frigul!

Design premiat.

Cea mai bună calitate.

Tehnologie testată.
Fiabilitate pe termen lung.

Soluții inovatoare
și durabile

Ce tip de ușă mi se potrivește?

Convingeți-vă singuri: noul spațiu în care vă doriți să vă simțiți bine ar putea arăta astfel cu ușile glisante Schüco Design. Cu perspective largi, deschise spre natură sau spre luminile orașului. Fie că este vorba de casa sau de apartamentul dumneavoastră, transformați-l în căminul de vis. O ușă glisantă de la Schüco este un concept de design. Este confort. Este siguranță . Este eficiență energetică. Și durabilitate.

Uși glisante clasice

Efort minimizat. Pentru a deschide o ușă liftant-glisantă, mai întâi ridicați foaia mobilă  apoi o deschideți. Datorită tehnologiei inteligente, ridicarea cercevelei este ajutată iar efortul este minimizat. Se pot deschide spre stânga sau dreapta sau dinspre centru, în două direcții, și se pot combina până la trei șine de rulare. Astfel se pot face uși cu dimensiuni mari cu diverse variante de deschidere.  Vorbind de confort, pentru simplificare,  există opțiuni de funcționare automată, controlată prin tabletă, smartphone sau prin simpla apăsare a unui buton. Fie că este automată sau manuală: ușile liftant-glisante au  protecție împotriva efracției până la clasa de rezistență RC2, garantată! Ușile glisante clasice nu impresionează doar prin etanșeitatea lor perfectă, ci și prin cele mai bune proprietăți de izolare termică și fonică. Și nici aici nu veți găsi un prag înalt – ușile liftant-glisante de la Schüco sunt fără bariere.

Uși glisante panoramice - cu design exclusivist

Pentru toți cei care își doresc mai multă libertate, pentru că mai multă transparență decât cu ușile glisante Schüco Panorama Design nu este posibilă: suprafețe  de sticlă de la podea până la tavan, cu un profil minimalist, caracterizează ușile glisante care se pierd în perete, tavan și podea. Pragurile deranjante și profilele cu lățimi vizile mari sunt, prin urmare, de domeniul trecutului. În ciuda suprafețelor vitrate generoase, ușile glisante elegante Panorama Design fac economie de energie! Pentru un plus de confort, în variata automatizată, ele pot fi controlate prin intermediul tabletei, al smartphone-ului sau prin simpla apăsare a unui buton. Indiferent dacă este automată sau manuală: deschiderea și închiderea sigură sunt garantate cu o protecție sporită împotriva efracției până la clasa de rezistență RC2.

Uși pliante

Cu ușile pliante  se poate realiza o deschidere maximă, pentru că cercevelele se strâng în pachete compacte și înguste pe părțile laterale. Așa că vă puteți bucura imediat spațiu deschis! Dumneavoastră decideți dacă cercevelele trebuie să fie pliate spre interior sau spre exterior, într-o singură direcție sau spre dreapta și spre stânga. Indiferent de metoda de deschidere pe care o alegeți: elementele mobile alunecă silențios pe cărucioare prinse pe șine în partea superioară și inferioară. Aveți, de asemenea, să inserați și o ușă batantă, pentru acces rapid,  fără a fi nevoie să deschideți toată ușa pliantă.

Cu ușile glisante Schüco Design, obțineți exact ușa glisantă care se potrivește proiectului dvs. de construcție și stilului dvs.