Noutăţi

Sustinem viitorul constructiilor din Romania

Susținem preocupările actuale pentru construcții sustenabile cu 55 de sisteme arhitecturale din aluminiu pentru ferestre, uși și pereți cortină certificate Cradle 2 Cradle. Acestea confirmă responsabilitatea asumată pe termen lung de furnizorul nostru Schüco de a-și aduce contribuția pentru o lume mai durabilă cu produsele și serviciile sale. Suntem mândri de contribuția noastră la proiectele pentru care am creat soluții pentru ferestre, uși glisante, uși și pereți cortină, care au obținut certificare de clădire verde la cel mai înalt nivel.

 

Ne mândrim cu faptul că primele 2 firme din România certificate CE pentru fabricarea ușilor rezistente la foc folosesc sisteme Schüco. Prima clădire de birouri certificată în România drept „Casă pasivă” are perete cortină pe toată lungimea construcției, iar testele făcute au confirmat caracteristicle soluțiilor folosite (peretele cortină Schüco FWS 50.SI şi tâmplărie Schüco AWS /ADS 90.SI+ are pereţi complet vitraţi). De asemenea, Dacia One, Millo Office și La Gloire sunt câteva proiecte la care am contribuit în ultimul an cu sisteme arhitecturale pentru anvelopa clădirii, care au fost premiate la diferite evenimente importante de arhitectură.

 

 

“În calitate de membru în diverse organizații profesionale sau asociații non-profit am promovat principiile construcțiilor eficiente energetic și am actionat continuu pentru pregătirea profesională a partenerilor noștri și pentru implementarea principiilor de fabricație eficientă.”– Atilla Beer, Country Manager AluKönigStahl România și Moldova.

Puteţi găsi certificările Cradle-to-Cradle ale sistemelor Schüco aici:

Certificate C2C Schüco Silver  | Certificate C2C Schüco Bronze

…sau pe site: https://www.alukoenigstahl.ro/ro/compania/cradle2cradle