Tamplarie Alukoenigstahl

Previous slide
Next slide

Umbrire eficientă cu soluții de la WAREMA

Fiecare dintre noi toți percepem lumina în mod diferit, de aceea trebuie să alegem un sistem de protecție solară adaptat sau adaptabil nevoilor individuale. Dar, pe lângă ambianța luminoasă, sunt și alti factori care contribuie la determinarea tipului nostru de protecție solară. De exemplu, siguranța, designul și tehnologia pot avea un rol esențial în alegerea produsului preferat.  WAREMA, liderul pieței europene de sisteme de protecție solară, a întocmit o listă cu cinci tipuri diferite de personalități.
Cel care are nevoie de întuneric beznă
Oamenii din acest grup trebuie să se simtă în siguranță și confortabil în dormitor. Ei au nevoie de întuneric complet pentru a se recupera peste noapte din stresul și tensiunile vieții de zi cu zi.
Iubitorul de soare
Lumina zilei ne ridică starea de spirit și ne stimulează capacitatea de concentrare. Este bună pentru trup și suflet – și asta este ceva ce iubitorul de soare apreciază.
Individualistul colorat
Individualiștii știu că atunci când vine vorba de proiectarea ambianței lor de viață, detaliile sunt cele care contează.
Iubitorul de aer liber căruia nu-i pasă de vreme
Fie că este soare, vânt sau chiar ploaie, nimic nu poate ține departe un adevărat iubitor de aer liber din grădina sau balconul său.
Iubitorul de tehnologie eco-conștient
Cei pasionați de tehnică își controlează digital dispozitivele și facilitățile casnice pentru o ușurință absolută. Ei iubesc noile tehnologii care fac viața mai ușoară.

Ce tip de umbrire ți se potrivește?

❓Întrebări frecvente

Ce tip de umbrire este cel mai bun pentru casa mea?
Care este diferența în jaluzele venețiene și rulouri?
Ce sunt marchizele ZIP și cât costă?

La aceste întrebări și la multe altele, are răspunsuri colegul nostru Sorin : ☎️ 0724 211 510 🤙
sorin

Jaluzelele venețiene exterioare

Bucurați-vă de lumina zilei și de intimitate în egală măsură. Cu jaluzelele venețiene exterioare WAREMA puteți crea în casa sau biroul dumneavoastră atmosfera în care să vă simțiți întotdeauna confortabil. Unghiul lamelelor este reglabil și vă permite să controlați incidența luminii solare așa cum doriți și să vă protejați împotriva ochilor curioși.

Jaluzelele venețiene exterioare se execută la comandă și se potrivesc cerințelor arhitecturale individuale ale fațadei dvs. De asemenea, se pot realiza ușor și forme speciale.

Rulouri exterioare

Umbirea ferestrelor aflate pe fațadele însorite este absolut benefică. Fie că sunteți în căutarea unui sistem de protecție solară, doriți să economisiți energie sau aveți nevoie de o protecție eficientă împotriva intrușilor nepoftiți. Obloanele rulou WAREMA nu oferă doar cea mai bună intimitate vizuală, control al efectului de orbire  și protecție împotriva luminii. Ele îmbunătățesc, de asemenea, eficiența energetică a proprietății dvs. și, astfel, cresc în mod durabil valoarea acesteia.

Soluție potrivită pentru clădiri noi și renovări. 

Marchize pentru ferestre

Sunteți în căutarea unui sistem de protecție solară eficient pentru casa dumneavoastră, dar nu doriți să sacrificați în același timp designul modern și siguranța funcțională? Soluția noastră: marchize de fereastră estetice și stabile la vânt de la WAREMA.

Cu o varietăte foarte mare de modele și culori  acestea oferă o libertate de design  de neegalat și vă vor impresiona prin perfecțiunea lor tehnică.

Recomandate pentru vitraje cu suprafată mare.  Se adaptează ușor la forme particulare are ferestrelor.  În combinație cu un sistem de control inteligent WAREMA, marchizele de fereastră asigură un climat interior confortabil în orice moment.

Pergole pentru verande

Descoperiți copertinele tip pergolă de la WAREMA.

Bucurați-vă de confort alături de familie sau de o seară cu prietenii – protejați de soare, ploaie sau vecini curioși. Acestea oferă umbră, au un design impresionant și protejează eficient  împotriva intemperiilor. Un plus  de stil pentru orice terasă sau balcon.

Parasolare Sun Sail

Pentru terase, balcoane și grădini
Par să plutească în aer – parasolarele Sun Sail  de la WAREMA pot să vă transforme grădina, terasa sau balconul într-o oază de umbră și liniște.  Cu o mulțime de variante coloristice și de design, realizate din materiale rezistente la intemperii.

Sisteme pentru automatizarea umbririi

Cu soluțiile Smart Home de la WAREMA, aveți la dispoziție cele mai inovatoare soluții pentru casa dumneavoastră, care vor îmbunătăți calitatea vieții familiei dumneavoastră. Sistemul de control inteligent utilizează senzori pentru a regla perfect umbrirea camerelor dvs. în funcție de condițiile de lumină. Iar cu ajutorul aplicației Smart Home App aveți întotdeauna control deplin asupra casei dvs.